Bezoek Syplon tijdens de Noordelijke Promotiedagen

on dinsdag, 10 oktober 2017.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan de beurs en in het bijzonder aan onze stand en informeren u graag over nieuwbouw, onderhoud & beheer, binnenklimaat en energie

Op 7 en 8 november wordt in MartiniPlaza Groningen de Promotiedagen gehouden.

De beurs is zoals ieder jaar hét zakelijk ontmoetingspunt van Noord-Nederland en telt dit jaar ruim 600 standhouders en presenteert een inspirerend beursprogramma met tal van workshops, presentaties en pitches. Oftewel de ideale gelegenheid om zaken te doen, nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen en ideeën op te doen.

Dit jaar viert Syplon haar 30-jarig jubileum. En wie jarig is trakteert! Breng een bezoek aan onze stand en maak kans op mooie prijzen.

Onze stand (6028) vindt u in Expo 1 nabij de stand van de gemeente Groningen. Klik hier voor gratis toegangskaarten.

Graag tot ziens op 7 of 8 november 2017!

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.