Energie Challenges Drenthe 2014/2015

on maandag, 22 juni 2015.

12 juni was dan eindelijk de Finale van de Energy Challenges Drenthe 2014-2015. Bij binnenkomst in de zaal kwam de energie al op je af! Alle scholen kregen een eigen marktkraam die ze mochten inrichten met eigengemaakte spullen. Op deze manier konden ze aan de jury, gasten en aan elkaar laten zien hoe zij campagne hebben gevoerd. En wat hebben de Energizers dit goed gedaan! De kraampjes zagen er ontzettend aantrekkelijk uit, alles kwam voorbij. Van raps tot blikgooien met gloeilampen en van een zelfgemaakt spinnewiel dat energie opwekt tot energie besparende tips. Alle Energizers hebben ontzettend hun best gedaan om deze Finale een spektakel te laten worden! Raynaud Ritsma had de eer om gastspreker te zijn, en samen met zijn band Vangrail bracht hij nog meer energie in deze Finale. Het was een geslaagde Finale!

Voor meer informatie en de nieuwsbrief over dit project klik hier

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.