Bezoek Syplon tijdens de Noordelijke Promotiedagen

on maandag, 13 oktober 2014.

Op 5 en 6 november is Syplon aanwezig op de Noordelijke Promotiedagen in Groningen. Deze beurs is een netwerk van bedrijven uit de noordelijke provincies, actief in allerlei verschillende vakgebieden. Met 550 deelnemers en 25.000 bezoekers behoort de Promotiedagen tot de grootste zakelijke evenementen van Nederland.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze gezamenlijke stand van de VBNO (nr. 6200) waar wij graag met u van gedachten wisselen over nieuwbouw, onderhoud, beheer en energie. U kunt tevens kennis maken met de andere bedrijfstakken die verzameld zijn in de stand. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Middels onderstaande link kunt u uw gratis bezoekerskaart aanvragen.

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.