Op zoek naar een leuke stageplaats?

on dinsdag, 05 juni 2018.

Ben jij op zoek naar een leuke én leerzame stageplaats? Na de zomervakantie hebben wij plaats voor drie stagiair(e)s.

Wij zijn op zoek naar 3e/4e jaars studenten met een MBO of HBO opleiding Bouwkunde. Een specifieke stageopdracht is mogelijk. Daarnaast bestaat de stage uit het meelopen met de projectleider bouw, uitvoeren van tekenwerk en werken in het onderhoudsprogramma O-Prognose.

Voor studenten met de opleiding Built Environment, Bouwkunde of Installatie Techniek die affiniteit hebben met energie, hebben wij een hele leuke en uitgebreide opdracht op het gebied van Energiebeheer.

Tevens hebben wij plaats voor een HBO stagiair(e) Facility Management, MER of bedrijfskunde. Ook hier is een specifieke stageopdracht geen probleem. Daarnaast ligt er de uitdaging op het kwaliteitshandboek verder uit te breiden.

Interesse? Klik hier voor de complete vacature of neem contact op voor een kennismaking.

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.