Syplon werkt mee aan GreenDeal Scholen

on donderdag, 06 juli 2017.

Syplon werkt mee aan GreenDeal Scholen
Het motto van GreenDeal Scholen is: 'In een slim schoolgebouw, leer je beter. Daar zijn wij van overtuigd. Daarom maken we het scholen gemakkelijk om betaalbare, groene verbeteringen door te voeren. Wij bundelen kennis, reiken hulpmiddelen aan en brengen partijen samen om van elkaar te leren. Zo dragen wij bij aan groene groei van Nederland.'

Samen met onze opdrachtgever SOOOG zorgen wij voor een gezond binnenklimaat. Met duurzame oplossingen zorgt dit onder andere voor betere leerprestaties en als bijkomend voordeel een lagere energierekening.

Dit is te realiseren door het aanbrengen van bijvoorbeeld een efficiënt klimaatsysteem of door witte dakbedekking.

Om de daadwerkelijke resultaten inzichtelijk te kunnen maken, verzorgen wij voor alle scholen de realtime-monitoring. Bij afwijkende verbruiken van elektra, gas of energiekosten onderzoeken wij wat hiervan de oorzaak is, om vervolgens direct een oplossing aan te kunnen dragen aan de SOOOG.

Klik hier voor het artikel 'SOOOG heeft vat op de energierekening'

Wilt u ook verduurzamen en met minimale investeringen de energierekening verlagen, neem dan contact met ons op en dan helpen wij u graag!

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.