Terugblik op het project Fris & Duurzaam in Groningen

on vrijdag, 01 september 2017.

In de periode 2012 tot 2017 zijn 40 scholen en 500 lokalen in de gemeente Groningen Fris & Duurzaam geworden.

In het filmpje van de Widar Vrijeschool in Groningen vertellen docenten over de toegevoegde waarde van het Fris & Duurzaam project. Syplon heeft voor een groot aantal scholen de coördinatie en begeleiding van deze projecten uitgevoerd. Onze rol is om alle werkzaamheden voor te bereiden door een plan van aanpak op te stellen. Alle uitvoerende partijen te coördineren, de kosten te bewaken en het uitvoeren van algehele toezicht op het proces.

Ook geïnteresseerd in Fris & Duurzaam? Neem gerust contact met ons op.

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.