Team Syplon versterkt met Peter Boelens

on donderdag, 31 augustus 2017.

Team Syplon versterkt met Peter Boelens
Vanaf 1 september is het team van Syplon uitgebreid met een nieuwe collega; Peter Boelens gaat in de functie als Projectleider de afdeling Energie versterken.

Peter is naast Alexander Bleker en Hielke Koning verantwoordelijk voor alle energievraagstukken. Dit gaat van energiemonitoring en factuurcontrole tot het begeleiden van nieuwe inkoopcontracten energie.

In het kort stelt Peter zich voor:

Na jarenlang aan de sales kant te hebben gewerkt in de zakelijk energiemarkt, hoop ik vanuit mijn rol als projectleider de opdrachtgever een stuk bewustwording mee te kunnen geven als het gaat om energie besparen.

Kleine, simpele dingen kunnen dit proces al in gang zetten. Denk bijvoorbeeld aan apparaten, die in het weekend niet gebruikt worden, uit te zetten. Uiteindelijk zal het bewust worden, omgezet worden in acties. Om uiteindelijk energie te besparen en niet minder belangrijk; geld.

U kunt Peter bereiken op kantoor, via e-mail p.boelens@syplon.nl of mobiel 06-31228603.

Met Syplon bent u goedkoper uit

De werkzaamheden die Syplon verricht, verdienen zichzelf terug. Door goede voorbereiding en duidelijke communicatie met uitvoerende partijen komt meerwerk niet voor. Van idee tot beheer zorgen wij voor betrouwbare, beheersbare en betaalbare gebouwen!

  • Bouw- en exploitatiekosten worden door ons lager omdat wij de juiste uitvoerende partijen kiezen en aan hun opdracht houden.
  • U betaalt alleen voor wat u krijgt. Wij bewaken dat uitvoerende partijen geen meerwerk in rekening brengen.
  • Wij houden bij het ontwerp rekening met onderhoud en beheer. En met logistieke zaken als parkeer- en laad- en losplekken.
  • Wij geven niet alleen advies maar begeleiden ook de uitvoer van uw bouwprojecten en het onderhoud en beheer van uw gebouw.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij kiezen uitvoerende partijen die passen bij uw wensen en budget.
  • Onze klanten zijn erg trouw. Met sommigen werken wij al vanaf 1987 plezierig samen.
  • U heeft bij ons een vaste contactpersoon. Die volledig op de hoogte is van uw zaken.