Eerste mijlpaal is geslagen

Home » Nieuws & Kennis » Eerste mijlpaal is geslagen

Na een zorgvuldige voorbereiding achter de schermen is op donderdag 23 februari 2023 de daadwerkelijke uitvoering gestart. 

Eerste paal

Aan directeur-bestuurder Klaas van Veen van schoolbestuur VCOG de eer om de eerste heipaal te slaan. Dit onder het toeziend oog van Alexander & Claudia Bleker en team Syplon. De band tussen VCOG en Syplon gaat al ver terug. Want Syplon is in 1987 ontstaan vanuit de VCOG. Hiermee is de VCOG al 35 jaar klant van Syplon vanaf het eerste uur.

Bedrijventerrein Eemspoort

Na jarenlang te hebben gehuurd, zal vanaf oktober 2023 Syplon gehuisvest zijn op bedrijventerrein Eemsport aan de Kaskinenweg 2 in Groningen. Het kantoor komt op een mooie zichtlocatie aan de Hunzeloop en wordt onder volledige eigen bouwbegeleiding van A tot Z zowel gasloos, energieneutraal als duurzaam gebouwd. Daarnaast komt rondom het kantoor een natuurlijke tuin met een wadi en waterdoorlatende bestrating. Hiermee wordt al het regenwater op het terrein opgevangen. Wij zijn trots dat wij hier zoiets moois en toekomstbestendig kunnen gaan bouwen.

Heeft u ook bouwplannen, wij begeleiden u graag! Neem contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak.