Uw winkel verbouwen terwijl u gewoon open blijft

Home » Branches » Retail

Bouw en verbouwing winkel

De winkel uitbreiden of de zaak compleet anders inrichten? Of juist een geheel nieuw pand laten bouwen? Syplon adviseert en begeleidt opdrachtgevers met als resultaat een winkel volledig naar uw eigen wensen, binnen een realistisch en van te voren afgesproken budget én planning.

Syplon heeft al vele winkeleigenaren geholpen met bouwadvies, nieuw- en verbouwprojecten, onderhoud, meerjaren onderhouds-plannen, energie- en contractbeheer. Door de jarenlange ervaring van onze projectleiders ontzorgen wij onze opdrachtgevers tijdens het gehele proces van idee tot oplevering.

Verbouw: de zaak blijft open!

Een ondernemer moet leven van zijn zaak. Daarom is het bij een verbouwing noodzakelijk dat de zaak zoveel mogelijk open blijft. Daar zorgt Syplon voor. Bijvoorbeeld door de zaak telkens op te delen in een winkel- en een verbouwgedeelte of door een tijdelijke locatie in te richten. Alleen door een strakke planning, goede communicatie en duidelijke afspraken is deze manier van bouwen mogelijk.

Energie: inzichtelijk en duurzaam

Door het laten uitvoeren van een energiescan heeft onze afdeling Energie inmiddels vele ondernemers geholpen aan inzicht in hun energieverbruik. Bijvoorbeeld door het plaatsen van energiemonitoring zijn besparingen makkelijk en relatief goedkoop te realiseren. Naast de monitoring begeleiden opdrachtgevers met alle mogelijke energievraagstukken. Zo zijn wij de juiste partner voor duurzaamheidsonderzoeken, binnenklimaat problemen en subsidieaanvragen. Klik hier voor een overzicht van alle energiediensten van Syplon.

Wat kunnen wij voor uw winkel betekenen?

Wilt u weten wat Syplon voor u kan betekenen?