Syplon ontzorgt u graag!

Home » Branches » Zorg & Wonen

Bouwadvies voor zorg- en wooninstellingen

Moet het gebouw waarin uw appartement is gehuisvest worden gemoderniseerd? Wilt u minder betalen aan onderhoud? Of heeft uw zorginstelling een geheel nieuw gebouw nodig?

Syplon zorgt voor een goed te onderhouden gebouw dat precies is afgestemd op uw bewoners en cliënten. Altijd binnen een realistisch, van tevoren afgesproken budget én altijd snel en efficiënt. Tevens zorgen wij ervoor dat u niet onnodig veel geld betaalt aan uw energieleverancier en gebouwgebonden contracten.

Uw gebouw praktisch en onderhoudsarm

Syplon heeft veel ervaring met wooncomplexen en zorginstellingen. Wij adviseren u op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, contract- en energiebeheer. Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen u daarom optimaal voorzien van een objectief en praktisch onderhoudsadvies. Met als resultaat een beheersbaar, betrouwbaar én vooral betaalbaar gebouw.

Energie: inzichtelijk en duurzaam

Door het laten uitvoeren van een energiescan heeft onze afdeling Energie inmiddels vele opdrachtgevers geholpen aan inzicht in hun energieverbruik. Bijvoorbeeld door het plaatsen van energiemonitoring zijn besparingen makkelijk en relatief goedkoop te realiseren. Naast de monitoring begeleiden opdrachtgevers met alle mogelijke energievraagstukken. Zo zijn wij de juiste partner voor duurzaamheidsonderzoeken, binnenklimaat problemen en subsidieaanvragen. Klik hier voor een overzicht van alle energiediensten van Syplon.