Bouwmanagement en technisch beheer van uw bedrijfspand

Home » Branches » Kantoren

Het optimale kantoor

Uw kantoor uitbreiden of anders inrichten? Ontevreden over het onderhoud? Of wilt u juist een compleet nieuw pand? Syplon geeft u het bedrijfspand wat u nodig heeft. Snel en efficiënt, binnen het afgesproken budget. Daarbij rekening houdend met duurzame materialen. Verder zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaalt aan uw energieleverancier en uw gebouwgebonden contracten.

Verplichting energielabel C voor kantoorpanden

Als uw kantoorpand per 1 januari 2023 nog geen energielabel C heeft, dan dreigt sluiting van uw pand. Syplon helpt u als onafhankelijk energieadviseur om te beoordelen of u al voldoet aan de Energielabelplicht of dat u maatregelen moet treffen om dreigende sluiting van uw kantoorpand tegen te gaan. Neem snel contact met ons op, wanneer u het nog niet geregeld heeft.
Tevens kan Syplon voor u in kaart brengen welke andere slimme maatregelen te treffen zijn om op de energiekosten te besparen. Daarbij zoeken wij altijd uit of er mogelijkheden zijn dat u gebruik kunt maken van de huidige energiesubsidies.

Tijdens de verbouwing gewoon doorwerken?

Of het nu om overheidsinstellingen of om een commerciële organisatie gaat, in kantoorpanden wordt geld verdiend. Daarom zorgt adviesbureau Syplon ervoor dat de werkzaamheden binnen een kantoorpand tijdens een verbouwing zoveel mogelijk door kunnen gaan. Soms moet een afdeling daarvoor tijdelijk verhuizen naar een andere afdeling. Maar door een strakke planning en goede communicatie zorgen wij ervoor dat uw medewerkers daar zo weinig mogelijk last van hebben.