Team Syplon stelt zich voor

In 1987 is Syplon opgericht om destijds één schoolbestuur te adviseren met hun huisvesting. In 2010 hebben Alexander & Claudia Bleker het bedrijf overgenomen. Samen met het team dat reeds bij Syplon werkte, zijn wij doorgegaan met het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Inmiddels zijn zowel het klantenbestand en het dienstenpakket flink uitgebreid. En hebben we een team kunnen opbouwen die zeer enthousiast, ervaren en gedreven is. Oftewel een bedrijf om trots op te zijn!

Alexander Bleker

Alexander
Bleker

Directeur

Het adviseren en begeleiden van onze opdrachtgevers is echt mensenwerk en teamwork.

Binnen Syplon ben ik eindverantwoordelijk; ik houd mij bezig met strategische ontwikkeling, een optimaal werkklimaat en efficiënte organisatiestructuur. Ik ben altijd op zoek naar samenwerkingen, zowel intern en extern, ben ruimdenkend (out-off-the-box), benaderbaar (deur staat altijd open) en de medewerkers kunnen altijd bij mij terecht om ideeën te spuien.

Naast leidinggeven word ik door opdrachtgevers ingezet voor projectmanagement, strategische onderzoek en beleidsnotities.

Claudia
Bleker-Steenhuis

Manager Bedrijfsvoering

 

Als Manager Bedrijfsvoering ben ik samen met mijn man Alexander Bleker verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. Tevens zorg ik ervoor dat de projectleiders zich volledig kunnen richten op hun werkzaamheden voor onze opdrachtgevers.

Ik houd mij vooral bezig met zaken op het gebied van financiën, marketing, interne- en facilitaire zaken. De grote verscheidenheid in werkzaamheden en het werken in een mannenwereld houden het werk iedere dag interessant en uitdagend.

Erik
Postma

Senior Projectleider

 

Onze opdrachtgevers zijn geen bouwexperts. Aan ons om hun wensen en ideeën te vertalen in concrete, goed uitvoerbare bouwprojecten. Met bijna 30 jaren ervaring weet ik waar ik over praat.

Daarnaast geef ik advies over contractbeheer en het beheer en onderhoud van gebouwen. Op beide vlakken valt vaak veel winst te behalen! Leuk aan mijn werk? Uiteenlopende opdrachtgevers volkomen onafhankelijk vooruit helpen met een gebouw. Of het nou gaat om nieuwbouw, verbouw of (contract)beheer.

Gerwin
Kedde

Senior Projectleider

In scholen en gemeentelijke gebouwen zijn dagelijks mensen. Die kun je niet voor lange tijd storen. Onderhoudswerkzaamheden of verbouwingen moet je daarom zó organiseren, dat de dagelijkse activiteiten binnen een gebouw zoveel mogelijk door kunnen gaan.

Ik ben al sinds 1997 projectleider en geef leiding aan beheer, onderhouds- en verbouwprojecten. Leuk aan mijn vak is dat ik met uiteenlopende partijen en hun belangen te maken heb.

Almar
Gritter

Projectleider

 

Goed luisteren naar de wensen van mijn opdrachtgevers en inzicht geven in de gewenste en geplande bouwplannen, vind ik zeer belangrijk. Daarnaast wil ik de opdrachtgevers ontzorgen, zodat die zich volledig kunnen blijven richten op hun eigen werk. Zowel vóór als tijdens de uitvoering van alle bouwwerkzaamheden.

Met mijn achtergrond als bouwkundig ontwerper, kan ik in de functie van projectleider mijn kennis goed over bouwtechniek en vormgeving combineren.

Frits
Kuper

Projectleider

Onze opdrachtgevers ontzorgen en adviseren zijn onze belangrijkste taken. Als projectleider zet ik mij in om deze taken te vervullen als het gaat om huisvestingsvraagstukken.

Ik haal voldoening uit mijn werk wanneer het lukt om het initiële plan uit te werken en gerealiseerd te zien worden. De diverse werkzaamheden die nodig zijn om het projectproces te doorlopen houden mijn werk interessant en gevarieerd. Hierbij streef ik ernaar om structuur aan te brengen en een hoge kwaliteit te leveren met als uiteindelijk doel een tevreden klant.

Ben
Boersema

Senior Projectleider

Met meer dan twintig jaar werkervaring bij een aannemer, weet ik als geen ander de wensen van een opdrachtgever om te zetten naar een prettig werkbaar en goed onderhouden gebouw.

Als projectleider ontzorg ik mijn opdrachtgevers volledig op het gebied van hun huisvesting, zodat zij zich kunnen blijven richten op hun core business.

Hielke
Koning

Energie-adviseur

Verduurzamen is een ‘hot topic’, maar hoe werkt dat eigenlijk? Als Energie-adviseur help ik organisaties om te verduurzamen. Elke organisatie is uniek, en het besparingsplan dat opgesteld wordt voor een organisatie is dat ook. Maximaal besparen met een minimale investering is het doel. Of er nou via zonnepanelen of via energiemonitoring verduurzaamd wordt, voor elke organisatie is het mogelijk.

Ik help graag om deze mogelijkheden te zien en te benutten. Dat is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor de portemonnee!

Foppe Errit
de Vries

Senior Projectcoördinator

 

Onderhoud is het behoud van een gebouw. Het is beter te besparen op onderhoudskosten dan te besparen op onderhoud. Het goed in conditie houden van gebouwen is een ‘kunstje’ die Syplon goed beheerst en daar hebben onze klanten profijt van.

Een goed contact en adequate aanpak van wensen en problemen vind ik belangrijk. Met meer dan twintig jaar werkervaring weet ik hoe belangrijk klantcontact is.

Jan
Visser

Senior Projectcoördinator

Het totale proces van opname tot realisatie is iets waar ik veel voldoening uit haal. Als projectcoördinator ben ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van dit proces, met als uiteindelijk doel een tevreden klant en een fijn gebouw om in te werken en/of te leren.

Met inmiddels jarenlange ervaring ken ik de kneepjes van het vak. Samen met het gehele Syplon team is het een mooie uitdaging om elke klant elke dag weer goed te bedienen.

Berdien
Kazemier

Medewerkster Binnendienst

Als medewerkster binnendienst ondersteun ik de afdeling Beheer & Onderhoud met alle voorkomende werkzaamheden. Vooral in panden waar dagelijks kinderen aanwezig zijn, is het van belang dat alles veilig is en goed functioneert.

De klanten ontzorg ik door hun meldingen uit te zetten bij de juiste partijen. Hierdoor worden de werkzaamheden vlot opgepakt én opgelost. Een veelzijdige functie, waarin zowel contact met de klant als de leverancier belangrijk is.

Robert
van der Laan

Senior Modelleur /
Projectcoördinator

Naast het aansturen van de jonge tekenaars en modelleurs haal ik veel voldoening uit het maken van een goed leesbare tekening en een heldere impressie. Vertalen van wensen in een tekening en daarvan een 3D-impressie maken geeft de klant veel duidelijkheid.

Als projectcoördinator ontzorg ik onze opdrachtgevers door contacten met diverse partijen zoals aannemers en gemeente te onderhouden.

Joël
Visser

Tekenaar

 

Na mijn stageperiode bij Syplon, ben ik nu vast in dienst als tekenaar op de afdeling Projecten. Ik vervaardig alle soorten bouwkundige tekeningen en detailtekeningen, werk de tekeningen uit in Autocad en Revit en verleen assistentie aan de hoofdtekenaar.

Naast het bouwkundig tekenwerk, voer ik ook NEN 2580-metingen uit en maak ontruimingsplattegronden.

Wesley
Gopal

Junior Energie-adviseur

 

Als junior energie-adviseur geef ik advies op het gebied van energie en duurzaamheid. Hierin is het van belang dat ik meedenk met mijn opdrachtgever. Met de benodigde informatie probeer ik een beeld te krijgen van de situatie. Om uiteindelijk een besparingsplan op te stellen en de adviezen te implementeren.

Het geeft mij voldoening om mijn opdrachtgever zo goed mogelijk te ondersteunen en te zien wat de verduurzaming voor een organisatie kan betekenen.

Enrico
Burgio

Medewerker Binnendienst

Binnen de afdeling projecten ben ik als een spin in het web. Ik ondersteun de projectleiders op verschillende niveaus waardoor ik vaak ad-hoc moet reageren. Daarnaast houd ik me bezig met allerlei werkzaamheden achter de schermen, zodat projecten op rolletjes lopen en tijdig afgerond worden.

Met een achtergrond in vastgoedkunde kan ik binnen de functie mijn kennis over vastgoed met onze opdrachtgevers delen. Met als doel een goed eindproduct en tevreden klanten.

Team Syplon bouwt, begeleidt en adviseert; waarbij maatwerk standaard is!