Over Syplon

Syplon in het kort

Syplon is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Groningen. Wij coördineren en begeleiden bouw- en verbouwprojecten, stellen duurzame meerjaren onderhoudsplannen (dmjop) op en zijn gespecialiseerd in energie en duurzaamheid.

Syplon staat voor SYstematisch PLanmatig ONderhoud en is in 1987 opgericht om destijds één schoolbestuur te adviseren met hun huisvesting. In 2010 hebben wij, Alexander & Claudia Bleker, het bedrijf overgenomen. Samen met het team dat reeds bij Syplon werkte, zijn wij doorgegaan met het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Inmiddels zijn zowel het klantenbestand als het dienstenpakket flink uitgebreid. En hebben wij een team kunnen opbouwen die zeer enthousiast, ervaren en gedreven is. Oftewel een bedrijf om trots op te zijn!

Op basis van vertrouwen, persoonlijk contact, praktische adviezen, ontzorging en besparingen hebben wij een vaste en betrouwbare klantengroep opgebouwd. Daarnaast blijft Team Syplon altijd in ontwikkeling, zowel op gebied van persoonlijke ontwikkeling als deskundigheid. Zo hebben wij voor al onze medewerkers de Syplon Academy opgezet.

 

Onze kernwaarden

Persoonlijk contact en vertrouwen: door het werken met korte lijnen zorgen wij ervoor dat we ons nog beter kunnen inleven en betrokken zijn bij iedere situatie. Zo streven wij altijd naar de beste oplossing voor onze opdrachtgever.

Onafhankelijk en klantgericht: wij zitten op de stoel van de opdrachtgever en zijn ons bewust van deze verantwoordelijkheid. 

Binnen Team Syplon hebben wij een open en positieve sfeer. Door kritisch en eerlijk met elkaar om te gaan blijven wij ons altijd ontwikkelen.

Onderdeel worden van Team Syplon?

Bekijk de vacatures of schrijf een open sollicitatie