Huisvesting die precies bij uw onderwijs past

Home » Branches » Onderwijs

School bouwen, verbouwen of onderhouden?

Schoolbesturen van zowel primair, voortgezet, speciaal, beroeps- en universitair onderwijs voorzien wij sinds 1987 van huisvestingsadvies. Door onze kennis van onderwijshuisvestingsbeleid, normvergoedingen en gemeentelijke verantwoordelijkheden, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal adviseren en begeleiden. Met als resultaat beheersbare, betrouwbare én betaalbare schoolgebouwen.

Al voor meer dan 700 gebouwen heeft onze afdeling Beheer & Onderhoud (duurzame) meerjaren onderhoudsplannen opgesteld. Met dit technische plan én bijbehorende begroting voor lange en/of korte termijn, weet een schoolbestuur precies wat ze per jaar kunnen verwachten en moeten reserveren.
Naast het beheer en onderhoud van schoolgebouwen, zijn wij ook uw partner voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Onze zeer ervaren projectleiders van de afdeling Projecten adviseren van de initiatieffase tot de daadwerkelijke uitvoering. Wij bewaken de voortgang van de bouw, de afspraken en financiën en zorgen ervoor dat u als opdrachtgevers volledig wordt ontzorgd. Met als resultaat een prachtig gebouw die overeenkomt met uw behoefte, wensen en budget.

Energie: inzichtelijk en duurzaam

Vele scholen zijn inmiddels voorzien van energiemonitoring door onze afdeling Energie. Door het analyseren van de realtime gegevens zorgen wij ervoor dat er inzicht komt in het energieverbruik. Met dit verkregen inzicht adviseren wij opdrachtgevers hoe zij relatief makkelijk en tegen lage investeringen besparingen kunnen realiseren op de energierekening.
Naast de monitoring krijgen wij energievraagstukken van ‘A tot Z’ van onze opdrachtgevers. Geen probleem, want wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Zo zijn wij ook u partner voor duurzaamheidsonderzoeken, binnenklimaatproblemen en subsidieaanvragen. Klik hier voor een overzicht van alle energiediensten van Syplon.