Syplon Academy

Syplon Academy

In ons bedrijfsplan staan de doelstellingen die wij willen behalen. Hierbij is het onder andere van belang te weten welke competenties nodig zijn binnen onze organisatie. Met als doel een optimaal functionerend Team Syplon.

Want de steeds groter wordende complexiteit van ons werk vereist een bepaald competentieniveau. Dit betekent dat onze mensen zich moeten blijven ontwikkeling in de professionaliteit van onze dienstverlening.

Mensen zijn het allerbelangrijkst

Vandaar dat wij in 2016 onder begeleiding van ASBR gestart zijn met het ontwikkelen van een opleidingsprogramma; De Syplon Academy. In zeer diverse modules werkt Team Syplon zowel bedrijfsbreed als individueel aan haar ontwikkeling en groei. Denk hierbij aan generieke vaardigheden, communicatie, zelfkennis en samenwerking.

Iedereen aan de POP

De Syplon Academy is inmiddels een begrip binnen Syplon, waarin iedereen meeloopt. Alle nieuwe medewerkers starten de Academy met het invullen van een persoonlijkheids- en competentietest (Sosie). Waaruit vervolgens een persoonlijk ontwikkelplan (POP) wordt opgesteld. De leidraad voor ontwikkeling.

Leerwensen up-to-date

In 2022 hebben we opnieuw de leerdoelen en -behoeften geïnventariseerd. Waaruit vervolgens een nieuw en breed trainingsprogramma is opgesteld die Syplon helpt om de doelstellingen uit het bedrijfsplan te behalen en de leerwensen van de medewerkers te vervullen.

 

Interessante modules

De Kracht van Kleur

Grip op mijn dag

Een goed gesprek begint bij een goede structuur

De kunst van het voorzitten

 

 

Onderdeel worden van Team Syplon?

Bekijk de vacatures of schrijf een open sollicitatie