Nieuwe vacatures: Tekenaar, Energieadvies en Vastgoedinspecteur

Home » Nieuws & Kennis » Nieuwe vacatures: Tekenaar, Energieadvies en Vastgoedinspecteur

Per direct zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze afdeling Energie & Duurzaamheid en afdeling Beheer & Onderhoud

 

Bouwkundig Tekenaar / Modelleur utiliteit

Werk jij op dit moment als tekenaar of modelleur in een (bouw)technische organisatie? En ben je op zoek naar een uitdagende en gevarieerde functie bij een leuke organisatie met veel vrijheid en ontwikkelmogelijkheden?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Energieadviseur Senior

Heb jij ruime ervaring met energie-inspecties in de utiliteit? Wil jij als kartrekker de afdeling verder uitbouwen? Ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde functie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Energieadviseur Junior

Heb jij ervaring met energie-inspecties in de utiliteit? Wil jij een stap zetten in jouw carrière? Ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde functie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bouwkundig Vastgoedinspecteur

Werk jij op dit moment bijvoorbeeld als werkvoorbereider, inspecteur, planner of projectmedewerker in een (bouw)technische organisatie? En ben je op zoek naar uitdagende en gevarieerde werkzaamheden?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden – een jaarcontract met intentie tot vast dienstverband, arbeidsvoorwaarden conform cao Architecten, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling, ons eigen opleidingsprogramma Syplon Academy en natuurlijk een ontzettend gezellig en ervaren team.

Ga direct naar de functieprofielen.